Schrijven

Lamy Vulpennen Elke Schrijfervaring Luxe

Een fijne vulpen maakt uw gedachten mooi. Het schrijven met een Lamy vulpen krijgt een bijzondere vorm. Of je het schrijven van notities voor uw significante andere, een vriend of een dierbare – uw Lamy vulpen kan uw magische woorden. Lamy ‘ s zijn de hele wereld bekend als de vulpen van de keuze voor schrijvers en scribblers gelijk.

Lamy maakt een kwaliteit vulpen met gepolijste, verchroomde metalen punt en een strak lichaam, en een gemakkelijk te grip dop. Een vulpen schrijven moet soepel over te slaan of te vangen. Een Lamy vulpen heeft een precisie-engineering, gold-plated, volledig geëtst penpunt met een open converter system. Lamy vulpennen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen. Lamy biedt vulpennen, het schrijven van instrumenten, en de cartridge refill tools.

Lamy vulpen komen in een verscheidenheid van punt vormen, met inbegrip van de Lamy Suede, Lamy Oster, Lamy Kruis, Lamy Djung, en de Lamy Gouden Schetsen. De Lamy Kruis is een solide metalen frame vulpen heeft een open converter systeem, waardoor het een favoriet onder de schrijvers. De comfortabele medium-gewicht ontwerp maakt het een perfecte schrijfinstrument. De Lamy Djung is een populaire pen voor haar elegante design en strakke vormgeving. Het beschikt over een gepolijst zilver trim, een fijne punt, en een pet met een gemakkelijk opent en sluit het ontwerp.

Vulpennen hebben een conische vorm en een brede, ronde vat. Lamy vulpennen zijn beschikbaar met een grip die is verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren, waaronder zwart, blauw, champagne, bourgogne, koper, fuchsia, groen en roze. Lamy heeft een bijzondere stijl van cap band met grote edelstenen ingelegd in de grip en de hele kap.

Lamy rollerball pennen zijn voorzien van een aangrijpende mechanisme dat is uniek in zijn ontwerp. Er is geen noodzaak voor een traditionele balpen of potlood. De pen het lichaam is rond met een lip aan de zijkant. De cap is ontworpen terug te draaien en zorgen voor een stevige grip op het papier, terwijl het verstrekken van een vloeiende stroom inkt.

Lamy vulpennen hebben een dop die heeft een open ontwerp. Het reservoir of de fles is afgesloten en kan worden gevuld met inkt snel en gemakkelijk. Het reservoir of de fles heeft ook een rubberen kap. Dit zorgt voor het snel bijvullen van inkt, waardoor deze pennen heel handig om te gebruiken. Lamy vulpennen zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal punten die zijn voorzien van een eigen penpunt van de houder en van de zuigerveer.

MyLovelyNotebook