IT

Hoe om Applicaties te Bouwen Met Microsoft PowerApps

Microsoft PowerApps is een geïntegreerde suite van tools, servers, adapters en data integratie platform voor een snelle applicatie-ontwikkeling platform voor de snelle zakelijke vereisten. Gebruik te maken van PowerApps, u zult in staat zijn om snel op te bouwen snel en aangepaste zakelijke toepassingen die aansluiten op uw bestaande zakelijke gegevens die zijn opgeslagen op de back-end data platform (Microsoft SQL Server) of in andere on-premise en cloud-gebaseerde data-bronnen (Cloud-Informatie op te Slaan).

De PowerApps tools helpen u bij het ontwerpen en ontwikkelen van een applicatie binnen slechts een paar minuten!

Met Microsoft PowerApps, het is gemakkelijk om te bouwen en implementeren van dynamische web-based oplossingen voor het creëren van een aantrekkelijke website en/of voor het leveren van de rijke informatie aan uw klanten. Microsoft PowerApps kunt u gemakkelijk maken, ontwerpen, implementeren, onderhouden, testen, controleren, integreren met applicaties van derden en integreren met de database-oplossingen, zoals Microsoft SQL Server. Met Microsoft PowerApps, het is mogelijk om de ontwikkeling en lancering van een verscheidenheid van toepassingen om uw organisatie efficiënter. Enkele voorbeelden van Microsoft PowerApps toepassingen zijn de volgende:

Hoewel Microsoft PowerApps verschillende manieren biedt om gebruik te maken van de tools en applicaties, moeten de applicatie-ontwikkelaars rekening houden met de belangrijke gebieden waarop ze zich moeten concentreren voor succes.

Deze belangrijke gebieden worden hieronder beschreven.

Hoewel Microsoft PowerApps een uitstekend platform biedt voor de ontwikkeling van webtoepassingen, moeten ontwikkelaars van webtoepassingen er ook speciaal voor zorgen dat ze een goed onderhouden en getest raamwerk zoals AngularJS gebruiken voor de ontwikkeling van hun webtoepassingen. Ontwikkelaars van webtoepassingen moeten ervoor zorgen dat hun webtoepassingsraamwerk niet de enige bron van beveiligingsproblemen is, die de beveiliging van de gegevens in gevaar kunnen brengen. Ontwikkelaars van webtoepassingen moeten er ook voor zorgen dat hun webtoepassingsraamwerk compatibel is met verschillende besturingssystemen.

De web applicatie ontwikkelaars moeten nemen speciale zorg dat ze de juiste documentatie voor elke functie van hun webapplicatie. Een goede documentatie is de eerste stap in de richting van de juiste documentatie. Om deze reden, web applicatie ontwikkelaars moeten nemen speciale zorg om het document van elke functie en elke functionaliteit van hun toepassing. Deze documentatie moet alle belangrijke details van de toepassing, van het doel en de toepassing setup, om het gebruik, de architectuur en de implementatie en het testen van applicaties. Deze documentatie helpt web applicatie ontwikkelaars begrijpen van de behoefte van de gebruikers en de toepassing en de beste manier om te voldoen aan de behoefte van de gebruiker.

Applicatieontwikkelaars moeten altijd het belang van testautomatisering voor hun applicatie in gedachten houden.

Door gebruik te maken van deze geautomatiseerde applicatietestsuites kunnen applicatieontwikkelaars de fouten gemakkelijk identificeren tijdens het bouwen van applicatiecode en runtime-fouten voorkomen tijdens het ontwikkelen van applicatiecode. Wanneer u een webtoepassing ontwikkelt met PowerApps, zorg er dan altijd voor dat u de volgende tips in gedachten houdt bij het schrijven van de logische code van de toepassing. Allereerst moet de code altijd worden getest om er zeker van te zijn dat de code correct en veilig is. Ten tweede: test de code altijd nadat de applicatie is ontwikkeld om er zeker van te zijn dat de applicatie werkt zoals verwacht. Als laatste, maar niet de minste, test de applicatie altijd wanneer de applicatie wordt geïmplementeerd, zodat u eventuele fouten gemakkelijk kunt identificeren voordat de applicatie wordt geïmplementeerd bij de eindgebruikers.

meer informatie: https://puurict.nl/