Beauty en verzorging

De basis van Dermapen

dermapen behandeling

De basis van Dermapen

Een Dermapen-behandeling is een niet-chirurgische, geavanceerde cosmetische techniek die wordt gebruikt om grote rimpels, verslapte huid, grote poriën, chirurgische littekens, brandwonden en littekens, tekenen van veroudering te verminderen en gezonde huidcellen te regenereren. Het maakt gebruik van een combinatie van kleine naalden die in het te behandelen gebied worden geïnjecteerd, waardoor de huid voedingsstoffen van de behandeling opneemt. Hierdoor kan de derma de vorming van nieuw collageen, genezing en verzachting van de getroffen gebieden bevorderen. Dermapen wordt ook gebruikt voor vele andere medische aandoeningen, waaronder het regenereren van weefsel na een gezichtsoperatie, het reguleren van huidpigmentatie, het verbeteren van striae, het genezen van schade door de zon en het aanpakken van vele andere cosmetische problemen.

Hoewel dermapen een van de nieuwere en snellere huidvullers is die beschikbaar zijn, heeft het nog steeds enkele van dezelfde complicaties die verband houden met andere cosmetische behandelingen. De meest voorkomende bijwerkingen van dermapen zijn zwelling, blauwe plekken, lichte pijn en roodheid op de injectieplaats of in het te behandelen gebied behandeling deugdzaam. Andere bijwerkingen van dermapen zijn allergische reacties, zoals jeuk, netelroos, huiduitslag of netelroos en meer ernstige huidproblemen zoals seroomvorming, een ophoping van bloed veroorzaakt door de behandeling. Hoewel deze meestal niet permanent zijn, hebben ze tijd nodig om weg te gaan. Vraag uw arts of u de behandeling met dermapen kunt vertragen met plaatselijke of orale medicatie om uitvaltijd tot een minimum te beperken.

Als u een dermapenbehandeling overweegt, maar niet zeker weet of dit iets voor u is, zijn hier een paar dingen om over na te denken: Ouderdomsvlekken – Veel gels en crèmes voor gezichtsbehandelingen bevatten hyaluronzuur dat verantwoordelijk is voor het glad houden van onze huid en elastisch. Helaas produceert ons lichaam naarmate we ouder worden minder van dit zuur en verliest onze huid zijn elasticiteit. Hierdoor hebben we de neiging om grotere lijnen en rimpels te hebben, wat veel gezichtspijn kan veroorzaken. Dermapen kan deze effecten van veroudering helpen verminderen door de gezichtsspieren die lijntjes en rimpels veroorzaken tijdelijk te bevriezen.

Zoek meer informatie op: https://www.eliminstituut.nl/